Om oss

Om Rassby

Rassby är en modern ekonomi och redovisningsbyrå som levererar framtidens tjänster med digitalt fokus inom automatisering av redovisning, lön, skatter. Vårt mål är att stärka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft, till ett bra pris. Hos oss som jobbar på Rassby hittar Ni innovation, kunskap och ett stort engagemang för Er som kund. Vårt mål är att vara Er långsiktiga partner inom ekonomi och redovisning där vi tillsammans skapar ökad effektivitet och lönsamhet för Ert företag. Vi som jobbar på Rassby är stolta över vad vi arbetar med och vad vi uppnår för våra kunder.

Rassby erbjuder heltäckande tjänster inom ekonomi- och kan genom närstående företag erbjuda outsourcing och affärsjuridiska tjänster.

Välkommen att kontakta oss
Rassby Redovisning om oss

Historik

Ekonomi- och redovisningsbyrån som idag är Rassby etablerades 2005 och sedan dess både bytt namn och breddat inriktningen till att bli en mer heltäckande affärsbyrå. Rassby är fortfarande den lilla redovisningsbyrån med personligt engagemang, men har också utvecklats till ett företag som erbjuder hel- och rikstäckande service genom Rassby B2B partnerskapet.

Inom Rassby finns gedigen kompetens och erfarenhet. Oavsett behovet ekonomi och/eller juridiska tjänster för Ert företag så är Rassby det rätta valet för företag och företagare där Ni får framtidens ekonomitjänster redan idag.

Affärsidé

Rassby Redovisning ska erbjuda automatiserade och digitala tjänster inom ekonomi och redovisning som ger kunden trygghet och kontroll till konkurrenskraftigt pris.

Fortnox

Rassby är en Fortnox byråpartner.

Ett företags redovisning ska vara nyckeln till att kunna planera framtida vinster och utdelningar – redovisningen ska inte vara en onödig kostnad för att kunna rapportera skatter och lämna in ett bokslut. Med Fortnox är företagets ekonomi alltid uppdaterad.

Träffa oss

Boka gärna ett besök med oss digitalt eller på vårt kontor som finns på kungshörnet för att få information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss

Offertförfrågan

Kontakta oss via mejl, boka ett möte med oss digitalt eller via vårt kontor som finns på kungshörnet för att få en kostnadsfri offert och information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss