Tjänster

Ni har en affärsidé och vision

Vi har tjänsterna som hjälper Er att nå målet. Med personligt engagemang. Rassby erbjuder är en fullservicebyrå med allt från administration, bokföring, deklaration och bokslut till affärsjuridik.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och information om hur vi kan hjälpa just er.

Rassby Redovisning Våra tjänster

Ekonomi och redovisning

Med Rassby som partner sparar Ni tid och pengar. Ni blir effektivare och attraktivare. Med personligt engagemang hjälper vi företag att effektivisera, förbättra och förnya ekonomi och redovisning. Rassby ger sina kunder konkurrensfördelar och möjlighet att fokusera kärnverksamheten. En modern och digital affärs- och redovisningsbyrå med transparenta och fasta priser där Ni får en kvalitetssäkrad bokföring, från ax till limpa.

Redovisning & bokföring Uppsala

Personal och löner

När det kommer till löneadministration finns en hel värld med lagar, regler och komplicerade paragrafer i alla branscher som för många inte bara kan kännas överväldigande utan även tidskrävande. Rassby Redovisning hanterar utöver bokföring och redovisning även löner, rapportering till myndigheter, deklarationer och annan administration. Hos Rassby får ni en personlig handläggare som sköter hela Er löneadministration och som besvarar Era frågor.

Löneadministration Uppsala

Outsourcing

Kapa kostnader och skapa vinst. Lägg över hela eller delar av Er ekonomiavdelning till Rassby, Tillsammans effektiviserar vi redovisningen samtidigt som du sänker personalkostnaderna och frigör tid och resurser. Ökade leveranstrygghet, skalbarhet och förstärkt kompetens i administrationen det är vad våra kunder får. Med Rassby som trygg partner moderniserar Ni Er ekonomiavdelning samtidigt som Ni ökar resultatet. Vinst hela vägen.

Outsourcing ekonomi

Bolag och juridik

Vi tillhandahåller affärsjuridiska tjänster och  hjälper dig med alla frågor inom affärsjuridik.

Träffa oss

Boka gärna ett besök med oss digitalt eller på vårt kontor som finns på kungshörnet i Uppsala för att få information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss

Offertförfrågan

Kontakta oss via mejl, boka ett möte med oss digitalt eller via vårt kontor i kungshörnet för att få en kostnadsfri offert och information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss