Personal och löner

Löneadministration Uppsala

Löner och löneadministration

Tillgång till en seriös och kompetent bokföringsbyrå är viktigare än någonsin och bidrar till en positiv utveckling för Ert företag. Information om företagets ekonomiska utveckling måste vara uppdaterad, rätt och vara tillgänglig för dig som kund. Bokföring och redovisning är två olika begrepp som delvis täcker varandra och består av företagets underlag som fakturor, kvitton, avtal och andra dokument som verksamheten tar emot eller skickar ut. Rassby bokför löpande så att Ni alltid har kontroll och kan lägga fokus på kärnverksamheten.

Välkommen att kontakta oss

Effektivare lönehantering – en vinst för företaget

Rassby löneadministration effektiviserar och förenklar företagets lönehantering oavsett om Ni har ett fåtal eller många anställda. Det är tidskrävande att administrera och hålla koll på löner, semester, sjukersättningar, förmåner, deklarationer och det regelverk som omgärdar anställda och deras löner. Med Rassby löneadministration sparar Ni både tid och pengar och Ni har alltid ett fast och konkurrenskraftigt månadspris som kund hos oss.

Vad ingår i löner och löneadministration

En löneadministratör ansvarar för att rätt lön och beskattning räknas ut för de ersättningar som en anställd får. I löneadministrationen ingår även kontoavstämningar, rapportering och deklaration till Skatteverket, men även personlig rådgivning till beslutsfattare och anställda i lönefrågor. Er personliga lönehandläggare håller även koll på lagar och regelverk som rör anställda inklusive kollektivavtal där så aktuellt. Med Rassby löneadministration får Ni som företagare full kontroll på vad som ska betalas ut, när och till vem med hänsyn till skatter och eventuella avdrag.

Varför anlita Rassby löneadministration

För Er som arbetsgivare kan det kännas tryggt att få det stöd som behövs i hanteringen av anställda och deras löner. Det handlar om lönenivåer, lönesamtal och registrering av nyanställda till uträkning av rätt lön, förmåner och skatter. Det handlar också om konteringar, kontoavstämningar och uppdaterade rapporter. Ett viktigt argument i sammanhanget är också att Ni som arbetsgivare sparar både tid och pengar genom att använda Rassby löneadministration, med oss får Ni en stabil hantering av företagets löner.

Med Rassby får Ni koll på löner och lönehantering

Som redovisningsbyrå tar vi ett helhetsansvar över företagets lönehantering och löneadministration. Ni rapporterar in underlag i enlighet med vad vi kommer överens om och resten lämnar till oss – tryggt och säkert. Rassby registrerar lönerna, skickar ut lönespecifikationer, förbereder för utbetalning och ombesörjer löpande deklarationer avseende källskatt och arbetsgivaravgifter. Vårt mål är att Ni i Rassby får en nära samarbetspartner som ger Er en effektivare vardag och kvalité. Kontakta oss redan idag för en förutsättningslös diskussion om hur Ni kan spara tid och pengar genom att anlita Rassby redovisning.

I våra företagspaket för lön och personal ingår alltid

Lönekörningar

Kontrolluppgifter

Semester

Lagar och regelverk

Avdrag och förmåner

Rapportering

Skatter

Reseräkningar

Arbetsgivardeklaration

Träffa oss

Boka gärna ett besök med oss digitalt eller på vårt kontor i centrala Uppsala för att få information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss

Offertförfrågan

Kontakta oss via mejl, boka ett möte med oss digitalt eller via vårt kontor i centrala Uppsala för att få en kostnadsfri offert och information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss