Våra priser

Våra priser

Med Rassby Redovisning är Ni alltid trygg med att Ni har kontroll på bokföringen och företagets ekonomi.

Hos Rassby kan Ni enkelt välja ett färdigt och komplett paket som passar Ert företag eller kontakta oss om Ni vill ha en offert!

Kontakta oss
Ekonomiska tjänster pris

Vår prisfilosofi

På Rassby Redovisning strävar vi alltid mot att underlätta för våra kunder och i det ingår att våra kunder alltid vet vad våra bokförings- och redovisningstjänster kostar. Vi är transparenta när det gäller priser och våra kunder vet därför alltid vad deras redovisning kostar. Rassby effektiviserar redovisningen så att Ni som kund kan hålla kostnaden för bokföring nere och slipper överraskningar i form av extra utgifter.

Vår prisfilosofi

När du anlitar en redovisningsbyrå är det viktigt att Ni vet vad priset blir för de bokförings- och redovisningstjänster som företaget är i behov av! Samtidigt är det också viktigt att veta att Ni får en redovisningstjänst med hög kvalité och service och där Ni och företaget kan utvecklas med tillgång stöd av rådgivning och kompetens. Rassby erbjuder kompletta företagspaket med fastprisavtal som ger Er kontroll över företagets bokförings- och redovisningskostnader. Många företag kommer till Rassby redovisning för att deras nuvarande redovisningsbyrå inte kan möta kundens behov. Nedan hittar du våra tre företagspaket anpassade för mindre företag och deras behov av bokföring. Vill Ni veta hur Rassby kan effektivisera Er redovisning och minska kostnaden för företagets administration- och redovisning? Boka ett kostnadsfritt möte redan idag så får Ni förslag på ett paketpris anpassat för Er verksamhet.

Minska Era administrations- och redovisningskostnader.
Slipp överraskningar med bokföringen – anlita Rassby redovisning, redan idag!

Rassby ger Er framtidens redovisning.

Fasta priser

Om det finns behov av särskilda eller begränsade insatser så kan det vara enklare och billigare att använda sig av våra rörliga priser.
Det kan också vara så att Ni vill ha hjälp med rådgivning.

Bokföring

800 kr / frånpris per månad
Lönespecifikation

120 kr / st
Årsredovisning

1 500 kr / frånpris per årsredovisning
Inkomstdeklaration

950 kr / st

Träffa oss

Boka gärna ett besök med oss digitalt eller på vårt kontor i centrala Uppsala för att få information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss

Offertförfrågan

Kontakta oss via mejl, boka ett möte med oss digitalt eller via vårt kontor i centrala Uppsala för att få en kostnadsfri offert och information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Kontakta oss